TURJANTAARA

KULTAINEN SOLKI

Eletään aikaa, jolloin itsekkyydestä on tullut hyve ja valehtelusta uusi normaali. Kuilu ihmisten välillä on revennyt rotkoksi ja oikeus, totuus ja vastuu ovat vain outoja, katoavia sanoja ihmisten mielissä. Dublinilaisessa orpokodissa asuva kaksitoistavuotias Samuel kuitenkin muistaa vielä nämä vanhat sanat. Hänellä on siihen syynsä. Eräänä yönä Samuel löytää yllättäen erikoisen esineen, Kultaisen Soljen, ja huomaa pian olevansa vastuussa koko ihmiskunnan tulevaisuudesta. Alkaa hurja seikkailu Suomen myyttisessä Lapissa, josta Samuelin on löydettävä erämaahan muinoin kadonnut kuuluisa velho, Turjantaara. Oppaanaan hänellä on Uttu, outo kulkija dublinilaiselta hautausmaalta, ja kintereillään kolmannen aatoksen hyytävä pahuus.

Kovat kannet, kansipaperi, 456 s

LISÄTIETOJA KIRJASTA

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

Hinta 28,90 € + postimaksu 2,70 €
Ennakkotilaushinta 9.11.2022 asti 25 €. 

  ENKELITYTTÖ


Mätäkuun helle on pahimmillaan, kun Pasilan murharyhmä saa selvitettäväkseen murhan, josta käynnistyy sarja rikoksia. Mikä yhdistää tapauksia? Onko Sirpa Heikkilän kuolema huumepiirien selkkaus vai uhrin ja hänen miljonäärisisarensa Saana Kyrön sukusalaisuuksien seurausta?

Rikoskomisario Tuomas Närhi saa uuden parin,  rikoskonstaapeli Vuokko Nortamon. Kunnianhimoinen noviisi joutuu kovaan käytännön kouluun kokeneen kollegansa kanssa. Kesä kääntyy syksyn sateiksi ja vuosi vaihtuu, ennen kuin hatarat johtolangat alkavat vihdoin vetää samaan suuntaan. Saana Kyrö joutuu kohtaamaan menneisyyden haamut. Kostetaanko isien synnit kolmanteen ja neljänteen polveen?

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

Hinta 17,30 € + postimaksu 2,70 €