Share |
« Takaisin

Enkelityttö

Hinta:12.90 €

on psykologisen dekkarisarjan avausosa. Tuomas Närhi ja Vuokko Nortamo kollegoineen jatkavat väkivaltarikosten ratkaisemista sarjan seuraavissa osissa. Kirjojen keskiössä ovat rikosten tekijät ja uhrit: mikä tekee murhaajan, mikä uhrin. 

Kovakantinen, 320 sivua, Juttutalo 2017

MIKÄ MOTIVOI MURHAN?

Mätäkuun helle on pahimmillaan, kun Pasilan murharyhmä saa selvitettäväkseen murhan, josta käynnistyy sarja rikoksia. Mikä yhdistää tapauksia? Onko Sirpa Heikkilän kuolema vain huumepiirien selkkaus vai uhrin ja hänen miljonäärisisarensa Saana Kyrön sukusalaisuuksien seurausta?

Rikoskomisario Tuomas Närhi saa parikseen rikoskonstaapeli Vuokko Nortamon, reservin upseerin ja poliisikorkeakoulun priimuksen. Kunnianhimoinen noviisi joutuu kovaan käytännön kouluun kokeneen kollegansa kanssa, jonka käytös ja puhteet ovat karuja, mutta havainnot teräviä ja tarkkoja. 

Kesä kääntyy syksyn kylmiksi sateiksi ja vuosi vaihtuu ennen kuin hatarat johtolangat alkavat vihdoin vetää samaan suuntaan. Saana Kyrö joutuu kohtaamaan menneisyyden haamut ja nykyhetken realiteetit, matka itseen on kipeä ja karu – kostetaanko isien synnit kolmanteen ja neljänteen polveen?

Tuote: 616140

Lisätiedot

Tekijä: Taina Kivelä
Kovakantinen: 320 s.
Julkaisu: joulukuu 2017
ISBN: 978-952-68880-0-2
Graafinen suunnittelu ja toteutus: Minna Keso & Virma
Kannen kuva: Minna Keso ja Rela Similä